Politică de plată

Produsele achizitionate din magazinul online săpunurilemariei.ro pot fi platite folosind una dintre urmatoarele trei metode:

  1. PLATA CU CARDUL ONLINE

Poti plati instant, in momentul in care plasezi comanda, folosind cardul bancar, prin intermediul sistemului de plati online Stripe. Comisionul tau la platile cu cardul online este 0%. Se accepta orice card Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro, cu conditia sa fie valid, sa ai bani in cont si banca ta sa permita platile online cu cardul respectiv.

  1. RAMBURS

Vei achita contravaloarea produselor comandate chiar la livrarea acestora de catre agentul companiei de curierat. Unele companii de curierat ofera posibilitatea de a plati cu cardul folosind un POS mobil. Iti recomandam sa folosesti metode de plata cu cardul!

  1. TRANSFER BANCAR

Poti achita contravaloarea produselor comandate si prin transfer bancar. Comanda ta va rezerva produsele timp de maxim 2 (doua) zile lucratoare, timp in care asteptam incasarea banilor. Livrarea se va face numai dupa confirmarea incasarii in extrasul nostru bancar. Dupa aceste doua zile vei fi contactat pentru re-confirmare comanda, aceasta putand fii anulata sau se poate modifica metoda de plata.

Detaliile de plata sunt: FLOREA LIVIA-ELENA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, Nr. Registrul Comertului .F23/504/30.06.2022 C.U.I.: 46401914 RO, Cont IBAN RO57VPAY0000736208372147, deschis la VIVA WALLET.

Shopping Cart
Scroll to Top